Vau, juomatölkeistä ja ilmapalloista voi tehdä hienoja koruja! Heti alkoi harmittamaan, etten pysähtynyt ottamaan pantitonta juomatölkkiä takaisin kyytiin, kun se putosi pyörän tarakalta ajaessani kiireellä asioille. Päättämätön

Kirja, jossa nuo vinkit ovat on Suunnittele & tee Kekseliäitä koruja Joanne Haywood. Tuo tölkkikoru on tehty paperihelmityylin eli pitäisi olla helppo tehdä. 

Joulu lähestyy kovaa kyytiä, ja minä olen päättänyt tehdä mahdollisimman paljon itse lahjoja, joten kaikki ideat ovat tervetulleita. Laskutavasta riippuen ( muistaako koko perhettä yhdellä lahjalla vai erikseen yms. ) niin  20-30 pientä lahjaa teen. 

Lahjojen on tarkoitus olla käyttötavaraa, hyödyllistä ja järkevää, mutta hauskoja, ja kierrätysjutuista tehtyjä. Minibudjetti käytössä ja valtavan hyvä mielikuvitusSilmänisku . Kauppiaat ilostuvat kuullessaan suunnitelmistani...

Toivottavasti saan ystäviäni ja tuttaviani mukaan ideoimaan kierrätysjoulua teemalla Lahjaksi siisti maailma:) Kaksi tuttavaani olen saanut mukaan, pitäneekö siirtyä näillä puhelahjoilla politiikkaan;) 

Elämä on jännittävää, sitä saa mitä tilaa, minä tilaan nyt paljon hyviä lahjaideoita! ( kaikenlaisen muun lisäksi Hymy )

Luomisprosessi Rhonda Byrne

Kuvittele. Tunne. Vastaanota.

1. Kuvittele

Keskitä ajatuksesi siihen mitä toivot ja muodosta siitä mielikuva. Kuvittele, että olet toivomasi kohteen kanssa. Kuvittele, että teet asioita kuvittelemasi kohteen kanssa. Kuvittele, että toivomasi kohde on sinulla. 

2. Tunne. 

Samalla kun kuvittelet, sinun on tunnettava rakkautta kuvittelemaasi asiaa kohtaa...

3. Vastanota

Mitä ikinä sitten toivotkin, sinun täytyy haluta sitä sydämesi pohjausta...

 

Kannattaa ensin toivoa jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Kun vedät puoleesi jotain epätavallista ja saat vastaanottaa sen mitä olet pyytänyt, voit olla varma voimastasi.

Muuan nuori nainen aloitti prosessin pyytämällä itselleen valkoista kallankukkaa. Hän kuvitteli pitelevänsä kukkaa kädessään, nuuhkivansa sen tuoksua ja tuntevansa, että hänellä todella oli kallankukka. Kaksi viikkoa myöhemmin hän meni ystävänsä luo päivälliselle ja huomasi, että pöytää koristi maljakollinen valkoisia kalloja. Hän oli riemuissaan nähdessään kukat. mutta ei puhunut ystävälleen sanaakaan kukkakuvitelmistaan. Kun hän loppuillasta teki lähtöä kotiin, hänen ystävänsä tytär poimi yllättäin maljakosta yhden valkoisen kallan ja pisti sen hänen käteensä! 

 

 

 

-