Kyllä kotona vaan on mukavaa, varsinkin kun sen saa järjestykseen ja turhat tavarat pois tai niille turhillekin olisi oma paikkansa. Tänä vuonna onnistun tavoitteessani, minusta tuntuu, että iolen läpimurron kynnyksellä:) Olo on aiempaa innostunut ja energisempi...

Tänään kun se pussillinen vaatteita lähti kotoa pois, niin en jäänyt yhtään kaipaamaan niitä rättejä:) Sitten postin mukana tulleet mainokset menivät joko suoraan tai pienen vilkaisun jälkeen suoraan paperiroskikseen. Tänne ei enää sovi uusia huonekaluja, liinavaatekaappi pursuaa ja vessan peilikaappikin kätkee sisäänsä melkoisen arsenaalin purnukoita ja puteleita jne. 

Jatkossa kun koti on järjestyksessä, niin ei tule ostettua tuplakappaleita mm. ilmastointiteippiä. Ilmastointiteippi on kyllä hyvä apu moneen asiaan ( Käytin vasarana rullaa, kun hakkasin hyllyn tappeja paikoilleenCool) Sitä en ole vielä tehnyt, mutta ajattelin laittaa johonkin nurkkaan keskeneräisten töiden laatikon. Näkee sitten toimiiko käytännössä vai oliko ajatus susi syntyessään.

Perjantain jälkeen on kotona tapahtunut paljon, kyllä tämä koti pian on beduiini vapaa. Ensin villi roju kesytetään kaappeihin, sitten kaappien kimppuun.

Eilen lähetin kiitos viestin kaverilleniHymy