Ajattelin laittaa viikkosuunnitelmani näkyvälle paikalle. Jos oppisi tekemään kuin Napoleon, tekemään yhden tehtävän valmiiksi ja sitten siirtyä seuraavan kimppuun. Keskittyä yhteen homman kerrallaan eikä sählätä sataa asiaa kerralla, saamatta mitään todella valmiiksi. 

Projekti on tarkkaan suunniteltu hanke tietyn päämäärän saavuttamiseksi. [1] Sana projekti on peräisin latinasta (projectum), ja tarkoittaa hanketta, ehdotusta tai suunnitelmaa.

Minun roinaremonttini on ollut kaksi päivää jäissä. Olen nauttinut, kun on käynyt vieraita ja tehnyt vain päivittäisiä järjestämishommia. Pari kuukautta aikaa jäljellä jouluun ja viimeiseen takarajaan uuteen vuoteen pikkasen enemmän. Toimintasuunnitelma vaatii hiomista, jotta varmasti tavoite toteutuu! 

Uusivuosi on juhla, jolla juhlistetaan vuoden vaihtumista, kun vanhan vuoden viimeinen päivä (uudenvuodenaatto) vaihtuu uuden vuoden ensimmäiseksi päiväksi (uudenvuodenpäivä). Uuttavuotta juhlitaan ympäri maailmaa eri tavoin. Uuden vuoden alkaessa on tapana muistella menneen vuoden tapahtumia sekä tehdä suunnitelmia alkavan vuoden varalle.

---

JA sitten taas tähän jännään " Kysy, niin saat vastauksia -juttuun. Toissapäivänä kävin lapsen kanssa leikkipuistossa, aiemmin syksyisin sen on lakaissut eräs ihminen lapsia vahtiessaan puhtaaksi lehdistä ja havunneulasista. Nyt lehdet makasivat maassa. Mielessäni kävi kysymys, miksi näin on.

Seuraavana päivänä tosi harvoin näkemäni henkilö käveli kadulla vastaan ja kertoi kysymättä, että tämä lakaisija on pitkällä lomalla. 

...

Tänään on tiedossa vaikka mitä viime tingan viimeistely hommia ennen uuden työn alkamista. Työkengät kaivettava esiin ja muuta sellaista pientä. Lapsen varavaatekassi pakattava hoitoa varten ja päivitettävä vaatekokojen suhteen. Kaikkea pientä ja sinänsä mukavaa, kun näkee tulokset pian.