Huonosti nukutun yön päätteeksi, kun lapsi herättää huutamalla, niin luonnollinen reaktio on olla pikkasen hapan heti aamusta. Minulla on pian känkkäränkkä mukana työtapaamisessa...great. 

Tässä nyt pitäisi osata vaikuttaa tunteisiinsa ja kääntää ne positiivisemmiksi. Illalla taidan lukea Ihmeiden aikaan tai Hickien kirjaa, ettei tämä hyvin alkanut heiluriliike pysähdy. Ajatuksilla on valtava voima ja tällä hetkellä vedän negatiivisia asioita puoleeni, jollen saa päätäni kääntymään positiivisempaan suuntaan. ;) 

 

Positiivista lapsen äänekkäässä heräämisessä oli se, että hän heräsi puoli seitsemältä, kuten tulevan työni takia pitääkin. Eilisen aamun kaaos ja tämän aamun mölyt ovat aiheuttaneet palavan halun saada koti ainakin kuntoon. Sitten osaa nauttia hetkestä paremmin, kun tietää herätessään, ettei kohta tarvitse etsiä sukkia ja hanskoja naapurin kissojen ja koirien kanssa.

Ystäväni soitti eilen kun olin kirpputorilla. Kertoi nähneensä hienon jutun Seinäjoen käsityömessuilla. Lapsen paita oli henkarissa ja helma oli ommeltu kiinni. Hieno säilytyspussukka. Minähän en enää tarvitse lisää säilytyspaikkojaSilmänisku, mutta voisin yhden sängynalus laatikon sitten hävittää ja säästää sisuksista vain pienen paidan sisälle mahtuvan määrän tavaraa:) 

Nyt positiivista keskiviikkoa:)