http://www.saasto.fi/vinkit/kierratys/

 

 

Älä tuhlaa rahaa sisustuslehtiin

Älä tuhlaa rahaa sisustuslehtiin. Sivustolta http://www.houzz.com/ Löydät ilmaiseksi yli 670 000 valokuvaa, joista voit ottaa mallia sisustukseen. Sivuston kuvat ovat jaoteltu eri huoneittain ja tyyleittäin. Mukana on myös mm. uima-altaat ja pihat. Voit myös helposti tallentaa suosikkisi omaan ideakirjaasi.

 

Vaikka onkin lukenut Rikastumisen tieto - kirjan, niin voi sitä silti säästääHymy. Tuo kirja, jota olen hehkuttanut on hyvä joululahjavinkki. 

Tapasin ystäväni kanssa kahvilassa tänään ( sen joka inspiroi minua rojunraivaus urakassa pelkän katseen voimalla;) ) . Todettiin  tuon kirjan lukemisen rauhoittaneen elämää ja mieltä, koska kaikille riittää eikä tarvitse kilpailla. Joka päivälle ovat omat haasteensa ja murheensa, ei niitä kannata etukäteen kamalasti vatvoa, mitä voi sattua. Kun ottaa hetken kerrallaan jaksaakin paremmin.

Lapsi nukahti kauppareissun jälkeen autoon juuri ennen kuin ajoin parkkipaikalle. Kannoin ostosten kanssa samalla kotiin ja ihme sekä kumma, nukkuu vielä eteisen lattiallaNauru.  Käytin tilaisuutta hyväksi, keitin kahvit ja sekoitin dippikastikkeen sipseille, avasin telkkarin taustahälyksi. otin läppärin syliini ja uppouduin sohvalle... IHANAA. Tämä on TODELLA HARVINAINEN TILANNE...

Nyt alkaa yksi lempiohjelmistani Pikku kakkonen - Taidan joutua katsomaan sen nyt yksin. Silmänisku

http://www.tarkkamarkka.com/blogi/2012/11/10-kysymysta-jotka-kysya-itselta-ennen-ostamista/

Kysyminen kannattaa tilanteessa kuin tilanteessa.