Alkaa olla se aika vuodesta, kun tuntuu olevan kokoajan jotakin tekemistä ja menemistä. Sitten joka vuoden viime hetkinä alkaa vimmattu kiire saada kaikki projektinsa loppuun, jotta voi aloittaa uuden vuoden " puhtaalta pöydältä". Onneksi nyt vielä ei tarvitse tuota loppukiriä miettiäHymy, mutta aina se tulee...

Sain neulomani joululahjapipon tänään valmiiksi. Pikkasen oli puuduttavaa neuloa oikeaa neuletta 17 sentin verran. Koska en ole mestarineuloja vaan osaan alkeet, niin valitsin helpon mallinHymy. Ihan kiva siitä piposta tuli.

Joululahjat on kohta tehtyinä. Haaveeni, että voisin antaa ystäville, tuttaville, sukulaisille, perheelle jne. itsetehdyt lahjat taitaa toteutua:) Lisäksi olen käyttänyt kotoa jo löytyviä tarvikkeita mahdollisimman paljon- ajatuksena ekologisuus, taloudellisuus ja käyttökelpoisuus jne. Budjetti on 50-100 E ja muistettavia henkilöitä n. 20-30.

Tänä syksynä joulu on ollut aikaisin mielessä, kun olen suunnitellut lahjoja sekä tehnyt niitä:).Jos sitä sitten itsenäisyyspäivän kieppeillä vaihtaisi jo talvisemmat/jouluisemmat verhot kotiin.

Eilen tein suklaasuukkoja. Marie-keksien päälle marenkivaahtoa, uuniin 6-8 minuutiksi 150 asteeseen ja sitten sulatettu suklaa valutetaan päälle. Helppoja tehdä ja ihan hyviä. 

Huomenna kotimatkalle uusien ideoiden ja ajatusten keraHymy.