Eilen olivat lapsen syntymäpäiväjuhlat. Rojun piilopaikat: tiskialtaan alakaappi ja makuuhuone eivät toimi! Lisäksi jääkaappi saisi olla aina priimasiisti. Tiedän ensi vuoden varalle. 

Minusta on tulossa mökin omistaja! Tosi pitkäaikainen haave toteutumassa. Nyt pitää opetella sytyttämään tulitikku ruuanlaiton alkajaisiksi sekä vinssaamaan kaivosta vettä yms. erätaitoja. Taitaa olla hyvä valmennusleiri Suomen selviytyjiä varten, joihin sitten muutaman vuoden harjoittelun jälkeen voisin hakea:) 

Mökin lisäksi tulee pikkuriikkinen metsäkaistale, jonne haaveilen tekeväni linnunpönttöjä pitkän rivin (hyttysiä kun paikalta löytyy) . Sitten tietenkin pikkuruiselle pihalle perhosia houkuttelevia kasveja. Haaveita on toteuttaminen voi olla sitten toinen juttu - lähinnä ajanpuutteen vuoksi. 

Tänään lapsen juhlat jatkuvat, nyt ei ole paineita. Täytekakku, jonka täytin on jo aloitettu eikä kukaan eilisistä vieraita syöksynyt sylkemään palasta suustaan ja ilmeet pysyivät ihan normaaleina. Täytekakku tuntuu jostakin syystä olevan se Must juttu juhlapöydässä ja aiheuttaa kyllä emännälle paineita. 

Minä jatkan nyt netin ulkopuolista elämääni. Kirjoitan sitten kun tulee taas asiaa/ tarvitsen selvitellä ajatuksiani - eli varmasti pian ;)