Luin aamulla Laura Honkasalon Nuukaillen kirjaa palan sieltä ja toisen täältä ( uusinta kierros) . Loistava kirja! Suosittelen lämpimästi.

Mikäli minä enää ostaisin kirjoja, niin tuo tulisi meille ja jäisi kirjahyllyyn asumaan pysyvästi.

Menin kylppäriin ja heivasin 4 purkkia roskiin. Nämä olivat vanhoja ja likikäyttämättömiä tuotteita, sellaisia toive- ja ihanneminä tuotteita. Olen ostanut ne kuvitellen muuttuvani toisenlaiseksi, mikäli niitä käytän, mutta kerran pari käyttänyt sitten tosiminä astunut kuvaan ja unohtanut puunaamiset ja muut koristautumiset tyystin. 

Tuossa eteisessä roskapussi odottaa hiusteni kuivumista, jotta lähden kiikuttamaan tavarat pois. Nuo vsh.nauhat tekisi mieli heivata samalla kertaa roskiin, mutta mutta jos joku niistä tekisi jotakin. Tämä minun ekoilijapuoleni haraa vastaan. 

Mietin aamukahvia juodessani, että kyllä tuo neljän purkin pois heittäminen kevensi mieltä jo sen verran paljon ( ei tarvitse teeskennellä olevansa muuta kuin on), että tänään lähtee vielä paljon tavaraa pois. Tässä on reilu kk aikaa saada tämä koti kuosiin ja rojut pellolle. 

Ja kuinka monta käsipyyhettä ihminen tarvitsee? Jos miettii, että yksi käytössä, toinen pesussa ja kolmas varalla. niin 3 per asukas. ja sitten tietty samoin vieraspyyhkeiden osalta.