Tämä viikko tulee olemaan melko tapahtumarikas.. festivaalikäyntiä, sukujuhlaa ja tapaaminen ystävien kanssa, unohtamatta hallituksen kokousta, jonka pidän kotonani jne. 

Ostin siskoltani mekon juhlia varten. Mekko sopii minulle, mutta ei ole kuitenkaan aivan ominta tyyliäni. Listalla oli siihen sopivien asusteiden ostamista, mutta mikä ihana yllätys, kun tämä entinen hamsteri muisti yhtenä iltana, että minullahan on mekkoon sopivat kengät. Sitten vielä vaatekaappia raivatessa löytyi mekkoon sopiva "aluspaita", joten minun ei tarvinut onnekseni ostaa mitään uutta ko. pippaloita varten! 

Ja tuo kaapin raivaus lähti siitä innosta, että puolituttu lahjoitti lapselleni lastensa vanhoja vaatteita ja minä aloin raivaamaan niille tilaa sekä katsomaan omia vanhoja vaatteitani vaihtoon. Oli melkoinen historian katsaus, kun kaivelin kaappejani. Ihan kuin olisin suorittanut arkeologista kaivausta. Nyt minulla on yksi hylly kaapissa tyhjänä :)  ja yksi hylly täynnä muistovaatteita sekä sellaisia, jotka odottavat uudistamista -kiva kangas, mutta vanhanaikaiset hihat tmv. 

Kyllä on ihanan kevyt olo, kun sain vaatekaapit järjestykseen! 

Nyt odotan tuttavia lomamatkalta kotiin, jotta voin kutsua heidät katsomaan josko jokin kaapista poistamani vaatekappale kelpaisi heille.