Keittiön kaapit kaipaavat raivaamista ja järjestämistä. Pariin otteeseen olen tänä aamuna aukonut muutaman kaapinoven, mutta sulkenut sitten pian. Urakka näyttää toivottomalta. Kahden hengen taloudessa on esim. lautasia varmasti lähemmäs 50 kpl. Ei kyllä niitä varmasti on enemmän...Miten noita kertyy?! 

Ja sitten mukit, paljon. Ainoastaan juomalaseja on sopivasti. Ehkä tämän jälkeen uskallan lähteä yrittämään uudelleen, kun alkoi kiinnostamaan kuinka paljon meillä oikeasti on lautasia. Mikäli muistan raportoin tänne.

---

Ja sitten minun lempijuhla-aikani joulu. Se on tulossa vakaasti ja vääjäämättömästi tavalla tai toisella jokaisen tupaan tai pirttiin halusipa sitä tai ei. Jos saisin joulun varjolla raivattua kaapeista turhat vaatteet ja tavarat kiertoon. Lisäksi askartelutarvikkeita voisi ihan oikeasti käyttää, eikä vain säilyttää kaapissa viemästä tilaa :)  Ja jos nyt olisi fiksu niin tekisi jo jotakin lahja hankintoja harkiten ja jouluhinnan välttäen....

--.-

Ensi kuuksi minun on laadittava budjetti ja seurattava menoja. On taas tarpeen seurata mihin rahat menevät. 

Säästövinkkejä, uusia ja raikkaita sekä järkeviä kaipailen. Pitänee kaivautua netin uumeniin etsimään niitä. 

---

Ja ekotekoni. Tässä kunnassa ei ole muovinkeräyspistettä. Olen nyt kuukauden verran sullonut kokeilun vuoksi kaikki meiltä syntyneen muovijätteen samaan pussiin - jestas sentään miten paljon muovijätettä tulee! 

Toivon, että tänne pian tulee muovinkeräyspiste tai hukumme muoviin! Herättelevä kokemus, suosittelen! 

---