On maanantaiaamu klo 6.11, kun aloitan tätä kirjoitusta. 

Tälle päivälle ei ole suuria suunnitelmia, mutta sitäkin vaikuttavampia.

To do -listani on lyhyt

- Tee työhakemus 

Tuossa on ihan tekemistä, koska haluan ko. paikan. Miten saada tiivistettyä itsensä ja osaamisensa yhdelle sivulle?Valitettavasti entiset hakemukset ovat koneelta ( asennusjuttuja tmv. piti tyhjätä tiedostot) kadonneet, joten muistinvirkistystä ja apua en entisistä hakemuksistani saa. Onneksi netistä löytyy vinkkejä, niiden avulla sitten voin tehdä omannäköiseni hakemuksen. 

Täällä blogissa en politikoi, vaikka toiveissa on voida vaikuttaa omalta osaltani yhteiskunnallisiin asioihin. Voi miten paljon on työelämässä pielessä ja sitten vielä nostetaan työaikaa! Ihminen ei ole kone ja elämässä pitää olla tasapaino jne. En lähde enempää ruotimaan asiaa, mutta hallitus tuntuu olevan tietämätön psykologiasta sekä työhyvinvoinnista kertovista tutkimuksista jne. Vähän tuntuu homma Hölmöläisten peitonjatkamis-puuhilta.....

--

Joulu tulla jollottaa ja minä pyrin selviämään siitä minibudjetilla. Lahjat paketoin jo kotona löytyvin materiaalein, kortit teen itse ja osan lahjoista. Kortteja olen jo tehnyt ja yhden pikkujoululahjan paketoinut. Ajoissa asialla, niin toivottavasti välttää hutiostokset ja tuhlaamisen. On todella kurjaa, kun jonkinsortin kulutuhysteria tarttuu lähellä joulua, vaikka miten pyrkisi pistämään kampoihin. Silloin niitä vikaostoksia tulee. Ei lahjan tarvitse olla jouluinen...

---

Kotona pyrin raivaamaan kaapeista ja laatikoista turhat tavarat pois. On sitä ihme paljon kaikkea sälää. Kumman paljon tulee kotona säilytettyä myös muiden tavaroita, lahjojen muodossa. Fiksua on pitää jonkinlaista jemmaa kotona, mutta itsestä tuntuu, että näitä lahjoja on turhan paljon. Ja materiaaleja lahjoihin mm. lankoja ja kankaita. Pitänee tarkastella aihetta joskus tarkemmin, niin ihan kaappeja penkoen ja vaikkapa täällä blogissa ajatuksissaan. 

...

Elämä on mielenkiintoista, toivottavasti oppisi ajoissa, että se on helpompaa kun kotona on minimalistista. ( tavaroilla paikkansa vaikka olisikin paljon) 

Kello on 6.35. Mukavaa päivänjatkoa.