Pyrkimyksenäni on saada kodista turhat sälät pois. Siinä sitä luovalle ihmiselle onkin haastetta, koska kaikesta voi vielä olla jossakin käsityö- / askartelu- / lahjapaketointihommassa hyötyä! 

Olisi todella hienoa, jos tämä ( ikuisuuden jo kestänyt )  sälätön ja sotkuton koti- projekti valmistuisi ennen syksyä. Saa nähdä. 

Ensi viikolla olemme lähdössä kolmen päivän reissuun ystäväperheen luokse. Sitä ennen olisi tavoitteena saada ainakin auto raivattua turhasta tavarasta vapaaksi, koska automme tulee olemaan kadun varrella parkissa. Mitään irtosälää sinne ei halua jättää mahdollisia varkaita houkuttelemaan. 

Eilen sain lapsen 12 tuumaisen polkupyörän myytyä. Ensimmäinen myyntitapahtuma tänä vuonna, olen onnellinen :) 

Roskalavan kautta on lähtenyt vaikka ja mitä ja niistä lähdöistä olen myös erittäin tyytyväinen. Mikäs sen helpompaa kun kuvata tavara, laittaa kuva roskalavaryhmään ja sitten tavara ulko-oven taakse odottamaan noutajaa ja poistaa kuva ryhmästä. Mahtava keksintö tuo ryhmä. 

Naapurilta hamstraan tällä hetkellä maitotölkkejä parvekekukkien esikasvatusta varten :). Hienoa, kun säästävät ne minulle. Meillä kun menee pari purkillista maitoa viikossa, joten aika kauan kestäisi saada tarvittava määrä kokoon. Olen kevään aikana säästänyt meidän tölkkejä, mutta nyt kun noita itäneitä on eroteltava omiin purkkeihinsa niin alkaa käydä hitaaksi homma omin avuin. 

Toiveissa on vihreä ja kukkiva parveke kesäksi. Kävin jo ostamassa multasäkit valmiiksi ja odottelen nyt, kuten varmasti moni muukin, että ilma lämpenisi :) 

Mukavaa viikonloppua kaikille!