Tein eilen viikkosiivouksen torstain sijasta. Hyvä, että tein niin, koska lupauduin eilen  illalla kokouksessa kökkäilemään huomiseksi. Lisäksi huomenna on haettava uudet silmälasit lähikaupungista, joten päivä on buukattuna täyteen. 

Perjantaille ei pitäisi olla mitään tiedossa, mutta lauantaina on sitten lapsen vienti kaverisynttäreille ja muutakin menoa. Päivät täyttyvät puuhasta jos toisesta ihan huomaamatta. 

Sain eilen illalla lahjaksi marjapoimurin, ensimmäinen oma poimuri minulla! Tähän mennessä olen ne harvat kerrat, jotka olen metsässä pyörähtänyt selvittänyt lainapoimurilla. Suuntaan sitten marjametsään, kun puolukat kypsyvät. Ja jos vaikka pikkupakkasten tultua kävisi myös suolla karpaloita kauhomassa. Kävin muutama vuosi sitten ensimmäistä kertaa suolla karpaloita noukkimassa. sormet jäässä, kengät vedessä ja yksitellen noukin nuo punaiset helmet. Hiiskatti kun olisin tajunnut, että marjanpoimuria voi siinäkin hommassa hyödyntää! 

Eilen näin tuttavan luona hänen tekemänsä pannunaluksen. Siinä oli käytetty farkkujen sisäsaumoja ja erikeepperiä. Saumat oli pyöritelty rulliksi ja liimattu yhteen. Todella hieno pannunalunen. Tuon tekemiseen oli mennyt 4-5 farkkujen saumat. Pitääpä katsoa omia kulahtaneita farkkuja sitten kun niistä aika todella jättää sillä silmällä. 

Tässä nyt hetken mietin, mihin hommaan hyppään kiinni seuraavaksi - tekemisenpuutetta ei tässä huushollissa valitettavasti ei tule :D