Koetan tänään suunnitella ensi viikon aikataulut.  

Tässä vähän miten suunnilleen teen suunnitelman/ aikataulun. Teen kyllä listan vaakasuuntaan vihkoon, mutta tässä mallia. 

20 MA     työ         lapsi kaverilleen

21 TI        työ        lapsi kaverilleen/ vie kirjastokirjat/kassi kierrätykseen / oma harrastus

22 KE      työ         lapsi kaverilleen, pese pyykit, varaa saunavuoro

23 TO      työ         ks. synttärivaatteet, kirjoita kortti

24PE      työ         saunavuoro

25 LA     mökille hommiin  -vesi/eväät / työvaatteet

/ lapsen kaverin  x synttärit

26 SU 

Tuon onnittelukortin voin kirjoittaa jo tänään, mutta on tuolla valmiina listassa, jottei unohdu ja vielä pari päivää  synttäreitä aiemmin merkitty tehtäväksi, jottei tule kiire;) . Voin tehdä hommia vähän fiiliksen mukaan jo aiemmin, mutta ovat listassa ylhäällä rasittamasta muistia. Ja kierrätykseen voin viedä tavarat vaikka maanantaina, mutta tiistain menot osuvat niin että ei tulisi kauheaa mutkaa matkaan. 

Vihkossani on yhdellä aukeamalla koko kuukausi ja jos sopii niin seuraavan kuun alkua, mutta seuraavalla aukeamalla on taas koko kuukausi. Laitan sinne ylös tärkeimmät jutut ja pienemmätkin askeleet kohti tärkeämmän jutun toteutumista / toteuttamista, jotta sitten olen ajoissa valmis. Hyvä vihko muistin tukena ja auttaa ajankulun hahmottamisessa. 

noita juttuja sitten rastin tehdyiksi ja jotakin jollei tarvikaan tehdä, niin yliviivaan. Tämä on oikeastaan eräänlainen bullet journal, mutta ilman ylimääräisiä koristeluita ja aikaa menee vähän täyttämiseen. Lisäksi laitan ylös mm. hammaslääkäri. ja kampaamoajat sekä loma-ajat tmv. Kaikenlaista tehtävää ja toimitettavaa asiaa. 

Tänään listallani on työvaatteiden katsominen valmiiksi huomista varten sekä eteisen raivaaminen. 

.....

Hassua, miten koulun alkamisen ja ilmojen viilenemisen jälkeen itsellä alkaa välillä ajatuksiin putkahtaa joulu! En koe olevani mikään jouluihminen, mutta joulu on kivaa aikaa. Haluan mahdollisimman stressittömän joulun, ehkä siksi minä ennakoijana jo vähän ajattelen jo sinne asti. En hanki / tee kovinkaan monelle lahjoja -  omalle ja siskon perheelle sekä varamummuille, kummeilleni sekä ystävälleni. sellaiset tusinan verran ehkä. Mutten halua hankkia krääsää tai turhaa, joten ehkä siksi ajoissa asialla - ajatuksissani. Mutta muistan ja muistakaa nauttia tästä hetkestä.