Helle vei mehut, joten nyt kun ilmat ovat viilenneet on jaksanut kotona taas järjestellä ja raivata. 

Toissapäivänä sain kaksi muovipussillista lapselle pieneksi jääneitä vaatteita annettua eteenpäin sekä pienen potkulaudan ja harjoitusrullaluistimet. Noiden vaatteiden lähteminen kotoa toi vähän tilaa kaappiin ja sinne sopii nyt osin seuraavan koon vaatteet odottamana vuoroaan. Eli seuraavan koon vaatteiden jemma tyhjenee ja sinne ajattelin siirtää tasoilta tavaraa. 

Sain myös pitkään keskeneräisen käsityöprojektin valmiiksi, joten tuntui kuin olisi otettu iso kivi harteilta, koska lupasin tuttavalle tehdä hänelle kahvipussikorin puoli vuotta sitten. Kaikenlaisien vastuksien ja kiireen vuoksi en ole saanut lupausta lunastettua ennen kuin nyt - ja mikä helpotus, kun kori on vihdoin valmis

Tämä helpotus inspiroi niin paljon, että päässä alkoi pyöriä visio miten täyttää vapautunut tila toisella tavaralla jne. 

Tavoite itselläni on ollut jo useita vuosia päästä turhasta tavarasta eroon ja saada jäljelllä olevat järjestykseen ja pois piilosta. Luovalle ihmiselle on tuskaa heittää hyvää askartelumateriaalia menemään ja aina voi muokata vanhasta uutta jne. 

Pidän kodin järjestyksen mittarina vähän sitä miten pian saisin kodin juhlakuntoon - tällä hetkellä menisi pari viikkoa, että kehtaisin kutsua vieraita juhliin. Pikkuhiljaa, pikkuhomma kerrallaan hommat etenevät ja helpompi sekä huolettomampi elämä on todellista...ainakaan ei tarvisi ennen siivoamista raivata puoli päivää ;)

Ensi viikolla menen töihin lyhyeksi pätkäksi ja saan sieltä uutta virtaa. Tämän virran avulla hommat alkavat taas pyöriä toisella lailla.