Vuosi  on vaihtunut ja tammikuu on jo pitkällä, kohta ohi. 

Kaikenlaista on tapahtunut sitten viime kirjoituskerran. 

Pyrin tammikuun olemaan ostolakossa, vain ruokaa ja ihan välttämättömät jutut, mutta homma karahti kiville jo ensimmäisellä viikolla. Ostin silloin sodastreamiin täyttöpulloja. En ole käyttänyt laittetta aikoihin, mutta juonut sitten tölkkipepsiä pari kuukautta, joten oli päästävä siitä tavasta eroon - pehmeästi- Ostin täyttöpullot vanhentuneen tilalle ja pari kertaa join "itsetekemääni" limsaa ja homma tyssäsi - kyllä sitä voi ihminen olla tyhmä ;) 

Sain itselleni roskalavaryhmän kautta paketissa olevan ristipistotyön, kaitaliinan jota aloitin tekemään viime vuoden viimeisenä päivänä - tänä vuonna olen tehnyt sitä vähän joka päivä, ainoastaan eilen en tehnyt pistoakaan. Ollut hyvä rentoutumiskeino töiden jälkeen tehdä vähän tuota työtä. 

Kävin eilen pitkästä aikaa ystävälläni kylässä, oli niin inspiroiva käynti, että tänään sitten istun tässä koneen ääressä kasaamassa ajatuksiani tänne kirjoittamalla. Koetan saada jossakin välissä oivallukseni tänne. 

Tänään on suunnitelmissa lähteä luistelemaan metsään jäädytetylle luistinradalle. Siellä on kiva mennä, vaikken juuri osaa luistella tai piittaa luistelusta :) 

Mukavaa lauantaipäivää töissä tai kotona. Pikkuhomman pikkujutut jatkuvat taas lähiaikoina.