Vein eilen pari roskapussillista vaatteita sekä kenkiä keräyslaatikkoon. Koti keveni taas himpun verran. 

Eilen pesin myös täyden koneellisen pyykkiä. Nämä pestyt pyyhkeet ja vaatteet ovat nyt kuivuneet, joten ne odottavat viikkaamista paikoilleen. 

Tänään itselläni on ohjelmassa siirtää valokuvia läppäriltä pilveen. Viime viikolla tuli puhuttua tulipalosta, joten haluan suojata jotenkin valokuvani. Mitä sitä kotoa kaipaisi, mikäli liekit nielisivät kaikki tavarat? 

Ystävän kanssa olemme jatkaneet lenkkeilyä nyt sellaiset reilut pari viikkoa. Olo on paljon virkeämpi sekä jaksaminen on parantunut. Ihan hyvä, kun meitä on kaksi samassa liemessä. Eilen piti toista osapuolta patistaa, koska satoi. Onneksi on keksitty sadetakit ja sateenvarjot. Sateenvarjon muuten keksi joku tyyppi katsoessaan sieniä sateella.

Ulkona on sateista ja synkkää tällä hetkellä, kello noin 7.30. Koko päivän pitäisi näillä näkymin sataa. 

Tässä nyt sitten lenkkiä vaille sisäpäivä tiedossa. 

Pyykit, tiskit ja pölypallot odottavat hoitamista ja tasot voisi raivata -tehdä pikkuhommia. 

Katse kääntyy automaattisesti kohti syksyä ja talvea tälläisella ilmalla. Koetan tehdä kodin viihtyisäksi, koska  yllättävän pian vietetään aikaa enemmän sisällä kuin laki sallii. Nyt on niin rentoa ja leppoisaa, kun pihalle voi lähteä vähissä vaatteissa ja kahta kättä heilutellen. 

Asia kerrallaan ja päivä kerrallaan, niin on paras edetä. Pikkuisen ennakoiden, jotta stressi ei pamahda päälle kun kiire iskee. 

Pikkuhommien kimppuun.