Tänään oli tarkoitukseni oleilla, ja vaan täyttää tiskikone, kunhan ensin saan puhtaat pois edestä. 

Nyt näyttää, että päivästä tulee aivan loistava ulkoilun kannalta. Pitänee pyörtää lepopäiväpäätös ja käydä lenkillä tänään. 

Ei ehkä tule tehtyä normilenkkiä, vaan nyt voisin käydä keräämässä katajanmarjoja, unohdettuja terveyspommeja. Toissapäivänä törmäsin lenkillä katajiin ja googletin tietoa niistä siltä seisomalta. Oli kiehtova ahaa-elämys. Luonnosta löytää vaikka mitä terveellistä. 

----

Tämä aika on varsin hämmentävää, mediasta tulee vaan rokotemyönteistä tietoa, ja johtajisto leimaa muut mielipiteet taikka ihmettelyn propagandaksi ja rokotevastaisuudeksi. Jotain toivottomuuden tunnetta tässä ajassa on, koska meitä pidetään löyhässä hirressä, epätietoisuudessä tulevaisuudesta, itse aistin vahvasti jotakin keljua ilmassa.  

On häkellyttävää miten liki agressiivisesti ihmisille markkinoidaan ihan uudentyyppistä injektiota. Haittavaikutuksia on ilmoitettu älytön määrä ja kuinka järjettömän paljon on ilmoituksia tekemättä! Pitkäaikaisvaikutuksista ei tiedä kukaan! 

Itse en tunne edelleenkään ketään koronaan sairastunutta, mutta injektiosta haittoja saaneita tiedän useamman. Eli omassa tuttavapiirissa rokotehaitat johtaa 4 - 0. Ja olen kuullut tuttujeni tuntemien ihmisten rokotehaitoista useamman 8 -0 eli rokotehaitat johtavat lähellä asuvien tuttavieni joukossa. 

Tämä aika estää nauttimasta elämästä, koko ajan vaivaa tietty epätietoisuus ja tulevaisuutta ei tunnu olevan. Ihmisten älytön kahtiajakautuminen painaa mieltäni. Mikäli kyseessä on todellinen hätätila, niin silloin puhalletaan yhteen hiileen eikä toisten mielipide erot vaikuta. 

Itseäni ei kiinnosta onko ihminen rokotettu vai ei. Rokotettu on turvassa, ainakin pitäsi olla ja rokottamaton ottaa tietoisen riskin. Kun kaikki halukkaat ovat rokotteensa saaneet, voisi yhteiskunnan avata. Halvemmaksi se tulee hoitaa parikymmentä rokottamatonta sairaalassa kuin estää koko yhteiskuntaa pyörimästä. Ja mistä enää tietää vakavan taudin ilmaantuvuusriskistä, kun suuri osa on rokotettu. 

---

Koska tämä aika on mitä on, niin kaikkea tekemistä varjostaa mysteerinen korona. Korona,  joka on laittanut maailman ihan sekaisin. Sekään ei riitä , että maailman on sekaisin, vaan tämä tauti on laittanut myös ihmisten päät sekaisin. Lisäksi tämä pandemia on viemässä ihmisiltä oikeuden vapaaseen elämään. Tuntuu, että tykillä ammutaan kärpästä näinä aikoina. 

 

Pieni homma on hoitaa vastustuskykynsä kuntoon, syömällä terveellisesti jne. Sitten on ihan sama ottavatko naapurin Martti tai Matilda rokotetta vai ei. Stressi tappaa, korona tappaa pienemmällä todennäköisyydellä ja kuolemanpelon vuoksi ei pidä antaa omaa päätäntävaltaa muille. Kuolemanpelko on jokaisen käsiteltävä elämässään, pelkäävää on helppo käyttää hyväksi. Pelko on hyvä markkinointikeino ja pelokkaan manipulointi on helpompaa. 

 

Kuvien avulla ihmisten mielikuvia saadaan muokattua uskomattoman voimakkaasti sekä sanavalinnat vaikuttavat myös.

Varmasti kuva kiinassa kadulle kuolleena lyhistyneestä naisesta herättää pelkoa tautia kohtaan...sama kuva vaan on ollut lehdessä aiemminkin kaasuvuodosta kertoneessa jutussa. Samoin eräs sairaalakuva on ollut Italian ja oliko Usan tilanteista kertovissa jutuissa. Ja mikä mielikuva tulee ihmisestä, kun kerrotaan hänen kävelevän kauppaan tai kiirehtivän kauppaan. 

Kannattaa katsoa Yle Areenasta  Mot:n  ohjelma Maailmanherrojen salaseurasta, joka on esitetty 2016...

Mieti sitten tätä nykytilannetta uudestaan!  Tuon ohjelman katsomisen jälkeen ei pitäisi ihmetellä enää, miksi osa kansasta on takajaloillaan!

 

Pikkuhomma tänään katsoa tuo ohjelma, varoituksen sanana Maailmankuva voi kokea karun kolauksen! 

 

Viikonloppuja)