Kaapit ja laatikot pursuavat tavaraa ja kodin tasoilla on aika lailla sama ylikuormitustilanne. 

Jotenkin toivoisi saavansa kodin seesteiseksi keitaaksi näinä synkkinä aikoina. 

Ja lahjojen paketointi, joulukorttien tekeminen tekevät oman lisäyksensä muutoinkin tapahtuma- ja tekemistäyteiseen arkeen. Tarvikkeet seilaavat milloin missäkin inspiraation iskiessä. 

Tavoitteena on saada tavaravirta ovesta ulos ja käyttöön kodin uumenissa lymyilevät raaka-aineet käyttöön. Itselläni on tapana tehdä edellisjoulun lahjapapereita hyödyntäen kortit ja paketointityöt. Nämä säästöt toivon saavani kulutettua pikkuhiljaa pois. 

Askartelin tänään yhdestä käytetystä joulupaperin palasta kuusen koristeen. Eilen tein joulupalloja suodatinpusseista. Olen vastikään lopettanut pitkän uran kahvinjuojana, joten kaapissa on suodatinpusseja jäljellä. Säästän kyllä vierasvaraksi muutaman. 

---

Näin itsenäisyyspäivänä surettaa maailman tila. Eritoten surettaa tämän kansan kahtiajakautuminen .. rokotetut vs  rokottamattomat. Aivan tarpeetonta. Rokottamattomat ja rokotetut levittävät ja sairastavat samalla tavalla. Ja tautiin kuolemisen mahdollisuus on kuin käänteinen lottovoitto kummallakin ryhmällä. 

Rokotehaittoja on  tullut älytön määrä, rokottamiset olisi jo keskeytetty jos eläisimme sikainfluenssa-aikaa. Jos oikein muistan ja ymmärsin lukemani, niin terveydenhuollon rokotehaittojen ilmoittamisvelvollisuus päättyi  vuonna 2017. Joten sopivasti jo ennen koronaa kuormittunut sairaanhoito, ei tarvinut ilmoittaa haitoista. Arvio on, että nyt alle 10 %  ilmoitetaan Fimealle. 

Kannattaa myös tutustua Eun puheenjohtajan Ursula von der Leyenin aviomieheen. 

Heiko von der Leyen

saksalainen lääkäri
 
 

Kuvaus

Heiko Echter von der Leyen on saksalainen lääkäri ja von der Leyenin aatelissuvun jäsen. Von der Leyen on naimisissa Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin kanssa. Joulukuusta 2020 lähtien hän on lääketieteellinen johtaja yhdysvaltalaisessa bioteknologiayrityksessä Orgenesisissä, joka on erikoistunut solu- ja geeniterapioihin.

 Paavo Väyrysen sanat kirjasta Yhteinen vuosisatamme.

Älkää uskoko, mitä valtaapitävät valtamedia pyrkivät teille syöttämään. Perehtykää asioihin, kaikkiin asioihin, omakohtaisesti. Epäilkää ja kyseenalaistakaa.

----

Vapaapäivänä ei viitsisi tietokoneella kökkiä, mutta avasin nyt koneen laskujen maksamisen vuoksi. Kohta voisin sulkea läppärin ja katsoa jonkin laatikon läpi, josko saisin jotain poistettua taikka otettua käyttöön. 

Huomenna on kiva päivä tiedossa, käymme työporukalla syömässä ja selvittämässä meidän loistoporukan kanssa pakohuoneen. Mielenkiintoista nähdä, miten todellisuudessa selviämme, mielelläni kuvittelen meidät partaveitsenteräviksi salapoliiseiksi. 

---

On ollut niin pitkä tauko täällä blogissa itselläni, että nyt en meinaisi malttaa lopettaa kirjoittamista! 

Mutta nyt on aika jo siirtyä muihin juttuihin. 

Mukavaa Itsenäisyyspäivää ja joulun aikaa. Ehkäpä jotain vielä kirjoitan ennen joulua. Jatkan loppukiriä saada koti järjestykseen, jottei välipäivinä ja uutena vuotena tarvitse urakoida, koska aina iskee tunne, että maailman on saatava valmiiksi ennen uutta vuotta! 

Kiitos ja kuulemisiin )