Eilen illalla aloin käymään läpi mappejani. Miten paljon sitä onkaan kertynyt kaikkea paperia säilöön. Nyt paperikori pullistelee, mutta niin valitettavasti vielä kansiotkin ja mapit. Onneksi olen alkanut n. vuosi sitten rajoittamaan kotiin kertyvää paperimäärää, mainospostit olen heittänyt likipitäin samantien menemään ja muutoinkin pyrkinyt järkeistämään paperinpyöritystä. 

Tavoitteeni on saada väljyyttä kotiin ja tämä koskee myös kaappeja. Täällä painin ongelman kanssa, kehtaanko laittaa kuvan tänne, siitä millaiselta siivouskaappini näyttää "hätäsiivouksen" jäljiltä....

Tuossa alhaalla suosittelemieni kirjojen kuvia. Kaksi on fiksusti kirjastosta lainassa, yhden omistan.

Ja nyt seuraa varoitus! KIRJASTO ON VAARALLINEN PAIKKA. Minä kulutusselibaatissa oleva päätin eilen, että käyn kirjastossa. Polkaisin sinne pahaa-aavistamattomana pyörällä ja menin sisälle aiemmin tänne saiturin blogista kopioimani talousaiheisten kirjojen listan kanssa. Kirjastoon mennessä en tiennyt, että siellä on kirjojen poistomyynti! Jeevana sentään, tarttuihan sieltä sitten 5 kirjaa matkaan, vaikka nyt muistin olevani kulutusdieetillä. MUTTA LUKEMINENHAN KANNATTAA AINA!

 

Lainaus Kaikki paikallaan -kirjasta. " Jos tavaralle ei ole paikkaa sen on rojua. Siivousalan ammattilaisten mukaan ylimääräisestä rojusta eroon hankkiutuminen vähentää usein kotitöitä jopa 40 prosenttia. Jos tämä lausunto ei saa sinua tekemään kaikkeasi hankkiutuaksesi eroon rojusta, mikä saa?" 

 

 ja