Tälläinen oli ilmeeni eilen sen jälkeen, kun muistin kauppakeskuksessa syömäni hampurilaisaterian jälkeen aloittaneeni kulutusselibaatin. Miten lyhyt muisti voi olla, vaikka aamulla kännykkä vielä muistutti asiasta.  

Eilisen menot :

19.90E ruokaostokset , aika harkitut

5.2 E hampurilaisateria, ei yhtään harkittu vaan maha vei, kuin pässiä narussa.

xxxx

2. aihe 

Järjestys kotona, tavarapaljouden hallinta. 

Koska mopo karkasi käsistä tässä muutama päivä sitten kirpputorilla,  niin olen parhaillaan yrittämässä upottaa uusia hankintojani jonnekin. Tuli tuolla makkarin puolella kasoja viikatessa mieleen, että mikäli jostain syystä aika minusta jättäisi en haluaisi perikunnan joutuvan setvimään sekaista asuntoani:) Vähän samaan tapaan kuin kehotetaan pitämään puhtaita alusvaatteita, jos vaikka sattuisi joutumaan sairaalaan. Itselleni ainakin tuo on hyvin motivoivaa, koska satun tuntemaan ainakin paikallisia ambulanssikuskeja ym. hoitohenkilökuntaa. Mikäli vammat eivät koituisi kohtaloksi, niin sitten kuolisi häpeään...ei mikään mukava loppu.

 Lainaus Leila Simosen kirjasta Naiset ja raha: " Liiasta tavarasta luopumiselloa on vaihtoehtoishyöty. Kun raivaa kotona puolittaen tavaransa, lahjoittaa samalla itselleen rentoa vapaa-aikaa. Sen voi viettää lukemalla, rentoutumalla, seurustelemalla ystävien kanssa tai kehittämällä itseään." 

Itselläni on eteisessä kasa, jossa lähtöä uuteen kotiin odottavat mm. lapselle liian pieneksi jääneet kengät.