Nyt on tiedossa ihana viikonvaihde, tänään ja huomenna sekä sunnuntaina on tulossa mukavia vieraita käymään. He tietävät tavaramagneetin asunnon olevan vaarallisen paikan, eivätkä siksi hätkähdä vaikka heille tarjoaisi suojakypärän jo ulko-ovella, koska eteisessä piilee ensimmäinen vaaranpaikka - lattialla olevaan kenkävuoreen voi kompastua jo heti kättelyssä. 

Huijasin! Ilokseni voin ilmoittaa, että minä olen saanut paljon aikaan:) Nyt villi roju alkaa olla kohta (parin kk sisällä)  jo kestytettynä, mutta kahdittua rojua löytyy yhä ja varmasti aina. Olisittepa nähneet miten kuullessani kummitädin tulevasta vierailusta, sysäsin valtavan kasan sekalaista tavaraa siivouskaappiin:/ Hyvä, että uskallan enää ovea avata, eikä kannatakkaan ei ainakaan ilman suojakypärää, koska mitään siivousvälinentä ei sieltä varmana ulos saa, muuta saa pian päällensä:) Miten näpsäkkää siivouskaapin ovessa on lukko, kukaan varomaton raukka ei tule vammautumaan avatessaan tietämättömänä vaarasta ko ovea. 

Päänvaivaa aiheuttaa, mitä tarjoaisin vieraille ruuaksi/ kahvin kera. Onneksi nyt tietävät senkin, että tässä keittiössä on turha odottaa ihmeitäSilmänisku. Tässä pari kk sitten keitin makaroonia, kun oli valmista, laitoin hellanlevyn kiinni ja totesin lapselle. " Ruoka on valmista." parivuotias muruseni totesi. " Hyvä äiti!"