13. Älä koskaan lähde huoneesta kohentamatta sen ulkonäköä. Nosta jotakin lattialta ja laita se paikoilleen.

17. Mitä höytyä on piilossa pidettävistä muistoesineistä? Mieti kuinka voisit laittaa rakkaat esineet näkyville, tai jopa ottaa ne käyttöön.

Koska lusmuilin muutaman päivän, niin jospa kirisin tänään. 

Eilen illalla tein valmiiksi listan, mitä asioita tänään tehtävä. Ihan mukava tietää, että asiat paperilla ettei tarvitse muistella, mitä lappuja minneki suuntaan piti viedä tai  täyttää, mitä puheluita soittaa yms. 

Tietoisesta kuluttuamisesta sen verran, että ajattelin loppuvuoden pärjätä ilman vaatehankintoja itselleni. Sitten harmittaa se, että yritän päästä ylimääräsistä puteleista kylppärissä eroon. No, menin kauppaan ostamaan kasvorasvaa, koska en ole varmasti puoleen vuoteen rasvaa käyttänyt ja saattaa olla paljon pidempikin aika kun viimeksi olen muistanut kasvot rasvata. Sitten osuin rasvahyllylle ja katselin hetken purkkeja ja otin sitten yhden. Eilen illalla ajattelin sitten peseväni kasvot ja oikein rasvaavani ne. Kaivelin käsilaukkuani ja päätin tyhjentää siinä samalla rahapussin kuiteista ja pikkukolikoista. Kuitissa luki kuorintavoide, purkki löytyi ja se oli kuorintavoidetta... Pihkura vie, nyt minulla ei ole kasvorasvaa vaan joku kuorintavoideputeli. 
Lapsen kanssa kaupassa taisi tulla jokin pieni häiriötekijä, mutta en muista mitään kummempaa, joten ilmeisesti sitä väsyneenä, silmät harittaen onnistuin nappaamaan rasvan viereisen purkin. Harmittaa turha rahanmeno ja rasvanpuute, mutta lapsi sanoi minun näyttävän ihan tytöltäHymy

Tämän päivän tavoitteeni: selvitä alle 5 eurolla ( marttailta) 
                                          saada eilen kirjoittamani muistilistan hommat tehtyä