Eilen illalla mieleen pälkähti kummitusjuttuja, johtui naapurin kanssa juttelusta, kertoi että parin kilometrin päässä meiltä oli murtauduttu omakotitaloon ja tehty tuhoja. No, minä sitten aloin illalla miettiä asiaa ja ajatukset siirtyi kummituksiin -ei meinannut uni tullaNolostunut.Nauru

Ne kummitusjutut olivat ekstra hereilläpitäviä, koska ko. tosijutut ovat kertoneet järkevät, luotettavat tuttuni. Mitenhän itse olisin suhtautunut jos vanhassa kotiseutumuseossa olisin kuullut ihmisten puhetta tyhjässä huoneessa tmv? Tuossa vain yksi esimerkki monista jutuista:) Kerrain katsoin jotakin amerikkalaista ufo-ohjelmaa, oma luuloni siitä, että ufoihin voisi törmätä pimeällä ja/ sumuisella säällä koki kolauksen -mokomat lentelevät kuulema päivisinkin...kohta ei uskalla ottaa päiväuniakaanSilmänisku.

Syksyllä ja talvella sitä alkaa kyllä mielikuvitus olla turhan vilkas pimeyden takia:)  Entisaikaan ihmiset kokoontuivat tupiin kertomaan toisilleen tarinoita, kun ei ollut televisiota tai radiota. Mahtanut monella olla hiukset pystyssä kotimatkalla. 

Mielenkiintoista olisi nähdä vaikka tv- sarja, jossa nykypäivän tarinaan olisi sekoitettu entisajan uskomuksia, satuja jne. Hauska olisi katsoa, kun perheen äiti yrittäisi saada kiukkuista lasta nukkumaan ja känkkäränkkä pelottelisi nukkumattia, joka yrittäisi heittää unihiekkaa lapselle...ja yöpöydällä kello tikittää ja nukkumattia stressaa. Sitten vielä tonttu kurkkisi ikkunasta ( ei näkisi känkkäränkkä vs. nukkumatti draamaa) vaan kiukkuisen lapsen ja raportoisi joulupukille.