Lahjoitin tänään muutaman vsh-filmin tuttavalle. Ja lapsi kaatoi kaakaojuomansa olohuoneen matolle. Eli hyviä ja huonoja uutisia samalla kertaaOtsan rypistys. Oltiin ulkona reilun tunnin verran, joten lämmikettä kaivattiin. Pikku kakkonen meneillään, joten sai nyt lämmikkeen olohuoneeseen. Alkoi minullakin veri kiertää, kun matto kastui, piti näet ampaista hakemaan pyyhe. 

Noiden kasettien lähtö oli taas askel kohti minimalistisempaa elämää. Vähän kerrallaan, hissukseen tämä tavarahamsteri saa paikat kuntoon ja turhat tavarat kiertoon. Tänään kyllä tuli ostettua tekstiililiimaa ja taulunkehykset. Ne kyllä ovat tarpeellisia hankintoja. Saa lapsen piirrustus raamit ja tekstiililahjat viimeistelyn. 

Menojen perässä en nyt oikein ole pysynyt...Ilmeisesti alkava työ on innostanut "tuhlaamaan". Päättämätön

Aamulla kun lähdettiin lapsen kanssa ostoksille, tarkoitus oli hakea kaupasta maitoa. No minä ostin nuo edeltä mainitut asiat, sitten mentiin aamukahveille...8.2 E. Haettiin me ne maidotkin kaupasta, kyllä vaan niille tuli litrahintaa:) Tuttava lohdutti, että parempi noin kuin, että heittää pilaantunutta menemään. Eli ei hätää:) 

Sitten viisaus Rikastumisen tieto- kirjasta. Ajattele vaurautta ja runsautta, älä köyhyyttä, sillä silloin vetää köyhyyttä puoleensa. Rikkaaksi ei tulla opiskelemalla köyhyyttä. 

Suosittelen Rikastumisen tieto- kirjaa. Hyvä.