Juuri sain vaihdettua rennot kotihousut jalkaan. Onnen uusi määritelmä. 

Koska minulla on aika mainiot puhelahjat sekä huono muisti, niin soveltuisin hyvin sen puolesta politiikkaan,  MUTTA tulisi tosi ikävä kotihousujaItkuNauru. Kissanristiäisissä ikävöisin kotihousujani...vain tosi hyvä tarjoilu voisi hetkeksi harhauttaa ajatukset toisaalle...

Eilen illalla ystäväni soitti. Pahus viem hän muisti meidän venyttelytavoitteemme. Minulla on jäänyt (muistaakseni Silmänisku ) neljä kertaa väliin, samoin hänellä;) Eli tällä erää tasapeli.

Kyllä oli mukava pitkästä aikaa jutella hänen kanssaan. Sai asiat taas uusia näkökulmia ja virkisti kummasti. Kiitoksia! 

Laitoin broileriruukun uuniin valmistumaan. Olen käynyt 4 kertaa uusien työkavereiden kanssa syömässä ulkona. 8E x4 = 32 E!Klink Klink (raha). Motivoi kummasti ruuanlaittoon... Ja juukeli kun kääntää tuon hinnan vaatepusseiksi, niin teen eväät vaikka keskiyöllä. Hyvät yöunet ovat kuin raha pankissa, joten en taida kuitenkaan tuolle linjalle lähteä. Sitten vielä isksi känkkä minulle, kun väsyneenä aamulla veisin lasta hoitoon. Ja juuri kun eteinen on kohtuu kunnossa, niin että sieltä jotakin löytääkin, alkasin sitten väsymyksen takia kiehumaan, ei kiitos:). 

Nyt pitänee selata päivän posti. Adjö. 

JA VENYTELLÄ 2 KOKONAISTA MINUUTTIA!