Lähdin tänään autolla erääseen palaveriin, mukanani työkaverin varoitus, että määränpäässä on likipitäin mahdottomuus löytää parkkipaikkaa ja vielä siellä on parkkihallin rakennustyömaakin. Voin joutua pysäköimään tosi kauaksi. 

Minulla ei ollut epäilystä ettenkö löytäisi paikkaa. Ajoin sinne, kiersin kerran alueen ympäri ja ajoin tienvarteen taskuparkkiin. Sattui jopa niin, että edessä olevan auton kuski tuli paikalle, hyppäsi autoonsa ja lähti. Mikäs siinä oli parkkeeratessa. Muut palaveriin osallistujat hämmästyivät saavutustani löytää autolle paikka niin läheltä määränpäätäni. Tuntemattomille ihmisille en viitsinyt alkaa selittää tilanneeni ko. paikan:) 

Tällä hetkellä kaipaan pientä rauhallista ja rentoa hetkeä, jolloin voisin miettiä, mitä kaikkea tilaan maailmankaikkeudelta. On hyvä olla tarkka tehdessään tilausta. Lisäksi minun olisi tarkoitus keskittyä shekin kirjoittamiseen haluamalleni summalleKlink Klink (raha).

Kodin raivaus ei oikein etene tällä hetkellä. Viikonloppuna voisin ottaa pari nurkkaa käsittelyyn. Eilen illalla kirjoitin itselleni muistilapun. Muistaakseni se lappu on sängyn alla. Pitänee tarkistaa asia, ettei tarvitse taas muistella mitä pitäisi muistaa tehdä. 

Niin ainakin se on sovittu, että pari tuttavaa tulee huomenna jäätelökahveille. Nyt muistin, etten ole maistanut vielä ( valmiina) omatekoista jäätelöä, pitänee mennä hakemaan maistiainen ennenkuin unohtuu!