Pian se on aika aloittaa taas monta uutta (hyvää) tapaa ja siinä ohessa puolihuolimattomasti hankkiutua eroon turhasta roinasta ja pistää vaatekaappi ojennukseen, lisäksi on muistettava käydä töissä.

Ensimmäinen normaalista poikkeava hommani ensi vuonna on laittaa huivit ojennukseen. Saamani uusi kirja kertoo kätevästä tavasta: Kiinnitä henkarin housutankoon muutama suihkuverhorengas ja pujota jokaiseen renkaaseen huivi ja ripusta henkari vaatekaapin tankoon. Teoriassa helppoa, käytännöstä en vielä tiedä. Omat huivini ovat mm. vaatehuoneessa, jonne ei pääse sisälle nostamatta kasan pussukoita ja laatikoita edestä poisSilmänisku.

Toinen homma minkä voisin tehdä on huuhteluaine. 2,5 dl etikkaa, 180 gr ruokasoodaa ja ½ l vettä. Ainekset sekoitetaan ämpärissä niin, että ruokasooda liukenee kokonaan. Seos kaadetaan korkilliseen muovipulloon esim. vanhaan huuhteluainepulloon ja käyttöohje: ½ dl viimeiseen huuhteluun. Ai niin minulla on huuhteluainetta kotona, joten vielä en tuota tee.

Tuon toisen tehtävän sijasta siis voisin järjestää, vihdoinkin, keittiön kuiva-ainekaapit. Otan käyttöön kenkälaatikoita ja lajittelen niihin elintarvikkeet: yksi sokerille, siirapille ja muulle makealle, toinen jauhoille jne.

Ensi vuonna huhtikuussa pidän sitten juhlat siistin ja järjestyksessä olevan kodin kunniaksiCool.. Sitä voisi jo suunnitella tarjoilunkin valmiiksi, jottei iske stressiSilmänisku. vanha sanonta hyvin suunniteltu, puoliksi tehty kun pitää edelleen paikkaansa.