Nyt pitänee alkaa järjestää ja raivata kotia sillä silmällä, että kohta sisälle pitäisi mahtua joulukuusikin :) Tällä hetkellä ei sopisi. 

Puoli toista vuotta sitten aloitin kodin raivaamisen, en tajua miten voi olla näin hankalaa! Onneksi nyt alkaa häämöttää läpimurto asiassa, matkan varrella kun on tajunnut itsestään ja elämästä paljon uutta. 

Eteisessä odottaa yksi iso kassi lapselle pieneksi jääneitä vaatteita seuraavaa perhekahvilakäyntiä, meillä on silloin siellä vaatteidenvaihtopäivä. Yksi muovipussillinen odottaa kierrätyskeskukseen vientiä. Sitten yksi iso laatikko odottaa mökille pääsyä. Yksi iso kassi on täynnä muodonmuutosta odottavia kankaita - lisäksi ne odottavat omistajansa ompelutaitojen kehittymistä...

Jostakin luin tai kuulin, että kotona saisi olla vain yksi keskeneräinen käsityöprojekti ja sen valmistuessa voi miettiä seuraavaa. Noin se suunnilleen meni, fiksua, mutta minä nyt en ole tässä hommassa yhtään fiksu. 

Pitäisi taas lukea artikkeli Kämppä täynnä rahaa Saiturin blogista. Viisastumista ja valaistumista odottaessa voisin nyt raivata tuon sohvapöydän - siinä on nyt ainakin kolmenkympin edestä tavaraa pyörimässä. Äh, ei noita säliä osaa arvioida. Mutta tuossa pöydällä on lapsen leikkiompelukone, värikyniä, reiitin, dvd-levyn kotelo, ruokareseptejä, huopasydän, kaukosäätimet, paristo ( tyhjä vai täysi?), heijastin, kännykänlaturi, sakset, nuppineuloja, pehmoeläimen takki, kännykkä jne. Siis onhan tuossa jo arvokas lasti, eivät ole menossa myyntiin, mutta jos löytäisivät paikkansa muualta kotoa....

Minä taidan nyt raivata tuon pöydän, epäilen siinä olevan jonkinlaisen magneetin pöytälevyssä...vetää puoleensa mitä ihmeellisimpiä asioita. Nyt lapsikin rähmällään sen päällä...toivottavasti toimii vielä lapsen ollessa teini-iässä ( klo 21.00-08.00 välisenä aikana. tosin toivoisin nukkuvansa omassa sängyssään :) )