Eteisessä on monelle taholle lähteviä tavarakasoja ja lappusia: äidille, siskolle, kaverille, naapurille, mökille, kierrätyskeskukseen jne. 

Tänään lähdetään mummolaan viikonlopuksi, auto odottaa pakkaamista ja sitten rumba lähtee käyntiin. Ensin haetaan päiväkodista lapsen tekemä kortti, sitten kurvataan kaupungille eri kohteisiin (pyrkimys löytää parkkipaikka niin, että yhdellä pysäyksellä hoituvat asiat) , auto käytävä tankkaamassa, sitten mökille, kaverille ja mummulaan. 

Tekemistä riittää tälle päivälle. 

Mummulaan otan mukaan lehdestä leikkaamani ruokaohjeet, pyrin ne mahdollisuuksien mukaan liimaamaan vihkoon viikonlpoun aikana. Varmasti näin teorissa onnistuu, käytäntö sitten toista, kun tapaa tuttuja ja käy paikassa jos toisessa. Ehkä se yksi puolituntinen liikenee aiheelle ja hyvällä mielellä saa tehtyä joutuisasti :) Ei mikää pakko tehdä -työ, vaan mukavan rentouttavaa. 

Nyt katson lapselle vaatteet, siten pitänee itsekin pukeutua ja alkaa auton pakkauspuuhiin. Ihanaa ajatella, että suurin osa autoon lastattavista tavaroista jää tämän päivän aikana muualle asumaan!

Logistiikkakeskus tyhjenee ja hiljenee hetkeksi.