Kaikki k:lla kielenkiemuroita kokeillen

Kävimme kakaran kanssa kerhossa kakkukahveilla. Käytimme kulkemiseen kaaraa, keksimme kotimatkalla koukata käymään kirjastossa. Kotiin kulkeutui kiehtova kirja. Kotona kersa kaipasi kylpyä, kylpyhuone koki kovia, kastui kokonaan. Keittiössä kattiloita kolistellessa kelpasi kerrata kivoja kerho- ja kirjastokokemuksia. 

Nyt riittää koon käyttö, säästetään toiseen kertaan, vaikka voisi viikon verran varmasti vääntää ko. kirjaimella;) 

Löysin kirjastosta Dan Brown kirjan Inferno, tai en löytänyt, se odotti minua siellä tekemäni varauksen ansiosta. Keittiössä tein lasangen pelastaakseni pari porkkanaa nahistumiselta sekä käyttääkseni sipulit pois pilaantumasta. Koetan nykyisin olla ruokkimatta hukkaa, mutta valitettavasti lapsi tekee sen puolestani. Tänään kyllä söin lapsenkin kakunpalan, melkeinpa tunsin kuinka kalorit innostuivat kutistamaan farkkujeni takalistoa :) Mutta kuten raha-asioissa sama painonhallinnassa, tasapaino olla pitää. 

Tämä joulukuu menee viime kuun "tuhlailun" vuoksi pienellä budjetilla. Toivottavasti olen säästänyt eilisen kauppakuitin! Vielä en ole heittänyt viime kuun kuitteja menemään, kun en ole läpikotaisin analysoinut menojani. Toisaalta sitä tikulla silmään, joka menneitä kaivelee...Menkööt taloyhtiön paperinkeräyslaatikkoon ja muuttukoot vessapaperiksi. 

Lapsi seisoo sohvapöydän päällä ja laulaa " Joulupuu on rakennettu" jne. Taidan jättää tämän todellisuuden hetkeksi ja siirtyä seuraamaan live-esitystä.