Jotenkin takki tyhjä -olo. Tällä hetkellä ei ole sellaisia kasoja nurkissa, joita en olisi käynyt kertaalleen läpi. Tavarat ovat kutakuinkin paikoillaan, mitä se nyt lapsiperheessä tarkoittaakaan. 

Tänään kaappia järjestäessäni törmäsin kukansiemenen pusseihin. Tuli jotenkin kevät tulee jee ja apua fiilis samaan aikaan, koska toppatakit ja hanskat sekä pipot ja kengät taas sitten yhtäkkiä saatava tungetuiksi jonnekkin, kun aurinko todella lämmittää :D . Aiemmasta viisastuneena pitänee hyvissä ajoin suunnitella, minne koloon nuo talvitamineet sitten tunkee kun ajankohtaista, vieläpä niin että ne löytää taas syksyllä pakkasten saapuessa. 

Minä tiedän, että minulla on itselläni neljä pipoa. Tänä talvena olen löytänyt niistä vain yhden. Tuo hem..tin vaatehuone todellakin on kuin pesukone...kadottaa vaatteita. 

Minulla on pari kuukautta aikaa saada kodin raivausurakka  ( kaksi vuotta kestänyt) päätökseen. Tällä hetkellä todellakin vetämätön ja saamaton olo. Ehkä tämä tunne kuuluu vieroitusoireisiin?