Nyt piti istua alas ja alkaa selventämään omia ajatuksiaan - kaikesta. 

Töissä tapahtuu ja vapaalla tapahtuu ja oli sitä töissä tai kotona niin aika tuntuu lentävän. Tällä hetkellä tuntuu, että olisi tarpeen ehtiä vähän sulattelemaan menoa ja yritysmaailman oppien mukaan " pupu per paukku" - miettimään tavoitteitaan ja toimintatapojaan niin arjessa kuin työssä.

Tämän päivän tehtävälistassani on 

- laskujen maksu

- ruuan pakastaminen ( eväsannoksiin) 

- auton tyhjääminen ylimääräisestä tavarasta 

-tiskaaminen ( pakasterasiat ) 

-roskien vienti

-pyykkien haku narulta  ( ja mielellään sullominen kaappehin) 

- pölypussin vaihto imuriin ( ja entisen kaivelu, koska epäilen sinne joutuneen pölyn ja muun moskan lisäksi tärkeämpääkin) 

-vaatekasat pois ajelehtimasta 

-maton varastointi

Ja miten nämä hommat auttavat kohti unelmien stressitöntä elämää

Laskujen maksu -ei tule lisäkuluja, kun maksaa ajallaan eli säästyy rahaa. Tuon tekemäni kinkkukiusauksen, kun pakastan niin säästän työpaikkalounaan hinnassa ja ajassa sekä ei mene hukkaan ruokaa. Auton, kun tyhjään turhasta niin sinne sopii ehkä muitakin matkustajia ja ei vie turhaan bensaa sekä ulkotakkia on aika ikävä lähteä parkkipaikalta lähteä noutamaan, kun tarvetta. Matto varastossa on parempi esteettisesti kuin matto rullalla eteisen nurkassa ja tulee taas ensi keväänä käyttöön. Pyykkien  hakeminen narulta ennen sateiden saapumista, säästää niiden uudelleen pesulta ja on työpaitoja ensi viikoksi. 

----

Raha-asioita olen tässä miettinyt kovasti. Ensi vuonna jos tulee kuukausimenoihin hallituksen uhkaama 300 e vähennys, niin mistä tinkiä?