Keittiön matto kaipaa vähän piristystä. Pesin sen eilen ja odotan kuivumista. Sitten se saa kuvioita pintaansa, kun tuputan tekstiilivärillä jotakin kuvioita siihen. Alkuvuodesta vähän katselin kaupoista uutta mattoa entisen paikalle, mutten löytänyt mieleistä. Entinen saa siis kokea muodonmuutoksen:) 

----

Naapurini opetti minulle biojätepussin taittelun sanomalehtipaperista. Itselleni ei lehtiä tule, mutta naapuri kierrärrää niitä minulle ja ainahan sitä hätätapauksessa voi taloyhtiön paperinkeräyslaatikosta onkia yhden ylös. Meillä nykyisin ruuantähteet menee pakkasen kautta kaverin metsätyskoirille, joten lähinnä kahvinpurut ja hedelmien kuoret menevät biojätteisiin. Kanamunan kuoria voin kuivata ja säästää tuttavalle, joka käyttää niitä kasvimaansa lannoittamiseen. Tavoitteenani on saada biojätemäärä vähenemään sekä kierrätettyä kaikki mahdollinen. Kahvinpuruilla voi lannoittaa -hortesioita? - tai ainakin jotakin puutarhakukkia, joten pitänee kysellä kuka tarvii läjän kahvinpuruja;) . 

http://www.iskelma.fi/viihde/ala-heita-kahvinpuruja-tai-teepusseja-roskiin-8-vinkkia-uuteen-elamaan/2/5704

Heti piti googlettaa, mihin käyvät. Atsaleat pitävät kahvinpuruista. 

----

Pääsiäinen tulee hujauksessa. Minä makeasta pitävä alkuviikosta menin päättämään, että en syö makeita ennen pääsiäistä. No heti seuraavana päivänä sorruin naapurissa kääretorttuviipaleeseen ja makeaan pasteijaan. Sitten seuraavana päivänä onnistuin välttämään kaverin luona keksin syömisen, mutta sitten taas eilen menin vetämään spitea kun kävin tuttavan kanssa syömässä hampurilaisaterian. Tätä alkukankeutta ja huonomuistisuutta....

-----

Mitähän sitä tänään tekisi matkalla kohti minimalismia?