Viikonlopun juhlien vuoksi olen ahertanut kovasti kotona ja tunkenut kaapit täyteen tavaraa. 

Oikein makea tilanne lähteä ensi viikolla raivaamaan niitä. Ihan kuin uusi alku - tosin ensimmäisellä alulla kaikki ei mitenkään sopinut kaappeihin. Ei nytkään tosin, mutta aika paljon:D 

Koetan nyt malttaa mieleni enkä mene pengastamaan esim. keittiön nurkkakaappia tai vessan kaappia ja karsimaan ylimääräistä pois. Keittiön kulmakaapista löytyi kaksi kahvinkeittimen pannua! Olin tyystin unohtanut ne, mutta mieleen palautui kyllä kuinka viime vuonna simahti kahvinkeitin kotona. Sitten raahasin mökiltä keittimen kotiin, joka sekin n. kk kuluttua kotiutumisestaan lakkasi toimimasta:) Nyt muistui mieleeni, että pitänee hankkia mökille keitin. 

Eteisessä on pari pussukkaa odottamassa lähtöä eteenpäin. Toisessa on kangasta ja juoksutakki ystävälle, toisessa lehtiä äidille. Sitten hyllykössä on kirja lapsen kaverille lähdössä kiertoon sekä yksiin punaisiin kenkiin, jotka lahjoitin tuttavalle, sopiva käsilaukku. 

Tässä kuussa voisin vaikka vähän kirjoittaa poistoja ylös ja minne lähtivät. Voisi motivoida saamaan kaappeja ja laatikoita tyhjemmiksi. On kyllä vielä varaa vähentää tavaraa, vaikka pari - kolme vuotta jo taivaltanut kohti vähän minimalistisempaa elämää.