Sain pari vuotta sitten muutaman pellavasta tehdyn lakanan. Ne ovat olleet sängyn alla laatikossa liki koko tämän ajan. 

Tänään ajattelin tehdä niistä pyyhkeitä. Ompelukone kököttää jo keittiönpöydän päällä ja kangassakset ovat esillä. Lisäksi nuppineulatyyny on esillä. Silitysrauta löytyy ja silityslautakin on toivottavasti kohtalaisen helposti saatavilla vaatehuoneessa. Kaikki nämä jutut ovat vähintään puolentoistametrin päässä toisistaan, ehkäpä onnistun tänään saattamaan nämä saman neliömetrin sisälle. 

Lopputuloksena on toiveissani pino pellavapyyhkeitä, joihin voin pimeinä syksyiltoina virkata reunuksia tai ristipistoilla tehdä jotakin. Tämä on sellainen romattinen / idealistinen mielikuva :D .

----

Meillä on jääkaapin ovessa piirrettynä tikapuutm, jossa jokainen puolanväli on 2 e arvoinen. Mikäli selvitään kauppareissusta listan mukaan niin yhden puolanvälin saa värittää. Kun tikapuut on käyty loppuun, lapsi saa haaveilemansa hamsterin. Tätä menoa vasta ensi keväänä.....

---

Kodin raivaamisesta...

Pitäisi osata erottaa raivaaminen ja siivoaminen toisistaan. Ja lopettaa kokoaikainen kummankin tekeminen... jos onnistuisi taas varaamaan kalenterista viikkosiivous ja raivaamisajat. Pitänee mietiskellä asiaa.