Joka jo on lopettanut toimintansa ;) Tein eilen iltapäivällä keittiön pöydän äärellä joulukortteja lapsen leikkiessä ystävänsä kanssa. Oli vaan sellainen hetki, että voisi tehdä jotakin luovaa ja ei niin kiireellistä. Liimasin viime vuonna joululahjapapereista leikkaamiani kuvia kartongille ja muutama muunkinlainen kortti tuli tehtyä. Tein kummitädile kortin jossa kultaisesta lahjapaperista leikkaamani suokaleet ovat joulukuusi. Erilaisia kortteja, jokainen saajansa näköinen ja kierrätysmateriaalista tehty. 

Vielä en kirjoita niihin mitään, koska niin joulutunnelmissa en tokikaan ole :D 

Viikonloppuna pyrin saamaan lapsesta joulukorttikuvan ja teen sitten ne kuvat teetettyäni niistä läheisimmille joulukortit. 

---

Kotona on kaaos edelleen ja tämä kaaos oli tarkoitus päihittää tässä kuussa, taitaa jäädä haaveeksi. Ensi kuussa oli tarkoistus sitten pengastaa kaapeista turhaa pois ja järjestää ne järkevämmin. Toivessa järjestys kotona ja rauhallinen olo. 

---

Olen elänyt viime pari viime kuukautta ylivarojeni, nyt pyrittävä pitämään kulut tiukasti kurissa. Joulu tietää aina lisämenoja vaikka miten koettaisi suunnitella ja pihistellä ja olla järkevä. Oman lapsen lahjoihin saa uppoamaan rahaa vaikka miten paljon. Koetan toteuttaa yhden toiveen, niin kymmenen muun toiveen jääminen toteutumatta ei harmita niin paljon. 

viime vuonna ei saanut yhtään toivomaansa lahjaa, oli toki iloinen lahjoistaan, mutta lapseni tuntevana näin pettymyksen, jota piilotteli. Lapseni kirjoitutti minulla eilen illalla Joulupukille kirjeen. Koska kirje laitettiin ulko-oven eteen tonttujen vietäväksi, niin päälle minun piti kirjoittaa " Joulupukille, tontut saa viedä, ei tavalliset ihmiset. " 

Viemisestä puheenollen. Tunnin kuluttua vien ystäväni töihin, koska hänellä ei tänään omaa autoaan ole käytössä. Käyn samalla ruokakaupassa ja sitten sen jälkeen haen lapsen eskarista. Sitten kurvataan kaverille kylään. Sosiaalinen päivä ja se on parasta. 

--

Joulumietteitä lisää ehkä seuraavalla kerralla. Vi hörs

 

 

-