Kuluneen kahden viikon aikana kodin raivausprojektini on tehnyt ison harppauksen eteenpäin. 

Sain vaatekaappini järjestettyä ja vaatteita lähti n.  30 kpl lisäksi lähti kenkiä viisi paria ja pari roskapussillista lapsen vaatteita eteenpäin.Myös muutama astia ja pussillinen kankaita ovat lähteneet kotoa pois. Kaikki lähtivät tutuille tai kierrätyskonttiin, joten roskiin ei mennyt mitään. 

Olo on keventynyt, kun noita ikijumeja sain pois kotoa eli vaatteita ja kankaita. 

Tuttava oli tehnyt kankaisia servettejä mm. vanhoista lakanoista. Arvatkaa vaan kuka täällä katselee pussilakanoita ja lakanoita sillä silmällä. Eilen oli vaarassa jo naapurin pussilakanat pyykkinarulla, kun niissä oli tosi nätit kukkakuviot. Naapuria varoitin, että voi pian olla lakanoissa reikiä ;) 

Nyt minulla ovat kankaat pesussa. Sitten vuorossa silittämistä, leikkaamista, taittelua ja silittämistä, ompelua, silittämistä jne jne. Kankaiset liinat tulevat korvaamaan paperiset servetit, joita meille on kertynyt iso pino eli keittiön kaappiin tulee vähän väljempää. Entiset tulee toki käytettyä pois ja osan serveteistä voi käyttää vaikka kivien koristeluun. Pyrkimyksenä on saada kertakäyttöjutut vähäisiksi ja kierrättää mahdollisimman paljon. 

On hienoa saada kotia helppohoitoisemmaksi ja stressittömämmäksi. 

Suosittelen katsomaan Riisutut - sarjaa. Se oli hyvä ja inspiroiva.