Villakauluri odottaa viimeistelemistä, mutta tämä lämmin sää ei edistä päättelemistyötä lainkaan. On outoa kun ei tarvitse pukeutua syksyisesti saati talvisesti, kun lähtee ulos. Roskatkin voi hyvin viedä t-paitasillaan. 

Yleensä aloitan joulukorttien askartelemisen siinä itsenäisyyspäivän aikoihin. Tänä vuonna olen ne likipitäin jo tehnyt ja peräti syyskuussa! Käytän niiden tekemiseen kierrätysmateriaaleja. En osta kuin liimaa.  Lähemmäksi joulua jää tekstien kirjoittaminen ja pieni viimeistely. Tämä ihme aikaisin asialla johtuu ihan siitä, että aloitin lokakuun alussa uudessa itselleni vähän vieraassa työssä, joten pyrin minimoimaan kaiken stressin, jotta jaksan töissä keskittyä uuden oppimiseen. 

Kodin raivaaminen tekee välillä pikku hyppyjä eteenpäin ja sitten taas on taantumavaihetta. Kotona pyrin käymään tämän vuoden aikana kaikki kaapit ja laatikot läpi ja karsia kaiken turhan pois. Valitettavasti liki kaikelle keksin uusiokäyttöä askarteluissa, joten ei mikään helppo nakki! Joka tapauksessa tavoite on asetettu ja vähän jo tehtykin tavoitteen eteen. Ensin kyllä olisi tarkoitus saada koti pintapuolisesti järjetykseen, jotta voi sitten piilossa olevaa kaaosta alkaa selättämään. 

Minulla on myös tavoitteena pudottaa tämän vuoden aikana 5-7 kg painoa ja ensi vuonna sitten kymmenen kiloa. Olen onnistunut kahden vuoden aikana keräämään aika moisen ylimääräisen painolastin kroppaani ja olo on sen mukainen. Ajattelin ostaa vaa`an ja sitten laittaa vaikka tyhjiä maitopurkkeja pinoon johonkin nurkkaan ja vähentää niitä sitä mukaa kun paino tippuu. Toivottavasti tippuu!!!

Minulla on jäänyt sen verran monta vaatetta pieneksi, että jotakin on tehtävä! Painonpudotus on samalla ympäristöteko kuin myös rahallisesti säästämistä. 

Nyt olen itseasiassa 1. päivää dieetillä ja koetan täällä sinnitelllä etten syö jo ruokaa, koska vasta pari tuntia sitten söin aamupalan ;D 

Elämä on välillä melkoista säätämistä;)