vaikka yskä lähtee kuulema yskimällä, niin minun ahkera yötämyöten yskimiseni ei ole tuottanut merkittävää tulosta tämän viikon aikana. Kärsin siis yskästä, mutten hiljaa.

Viimeiset pari kolme kuukautta on tullut asuttua lähinnä miesystävän luona, joten kotona on tullut käytyä lähinnä kääntymässä ja sitä myöden sotkemassa. Nyt tulin kotiin siivoamaan ja pyykkäämään sekä tiskaamaan, kun töistä on vapaapäivä, ei sairaslomapäivä...

--tunnolliset työntekijät, kun sairastavat vapaallaan. Yskä ei ole haitannut niinkään töissä oloa vaan öitä, joskin toki päivisin sitten on hivenen nuutunut olo ja yskäkin välillä yllätti.

--

Viime perjantaina kävin pitkästä aikaa ystävälläni kylässä ja sain kuulla hänen perustaneen yrityksen. Voi kuinka mielenkiintoista ja ihailtavaa päättäväisyyttä sekä osaamista jne. Oli niin inspiroiva käynti, että tekisi mieleni muuttaa blogia hiukan toisenlaiseksi. Tällä omalla elämänkokemuksellani monen eri asian saralta sekä ei niin normaaliin malliin edenneeseen elämääni mahtuu niin paljon kaikkea oppimaani/kuulemaani sekä näkemääni, että olisi hienoa voida jakaa uusia näkökulmia asioihin sekä vinkkejä ja ohjeita yms blogin kautta, että mieleni tekisi perustaa uusi blogi.  Pitänee miettiä asiaa vielä hivenen ja otan mielelläni vinkkejä sekä neuvoja vastaan :)

--

Tänään tälläistä, ehkä ensi viikolla jo toisenlaista -men ja tiedä.