Mielenkiintoista nähdä millaista tekstiä alkaa tulemaan.

Edellisestä kirjoituskerrasta on aikaa, en tiedä kauanko ja onko sillä mitään väliä. 

Nyt on nyt ja tästä tämä taas lähtee. 

Tänä kesänä on tullut raivattua kotia. Välillä on pitänyt pulahtaa järveen viilentymään raivaamisten lomassa -onneksi rantaan kävelee muutamassa minuutissa. 

Minulla on eteisessä kasa eri paikkoihin lähtevää tavaraa. On aika mahtava tunne sitten, kun ne ovat lähteneet. 

Tuossa on liki kaksi jätesäkillistä tavaraa, joten vaikutus on suuri kun ne lähtevät maailmalle. 

---

Arvivoin ylimääräiset tavarat banaanilaatikoittain, tällä hetkellä ylimääräistä on kutakuinkoin 15 laatikollista ( noiden lähtevien lisäksi). Määrä johtuu kotona tapahtuneista muutoksista, jotka aiheuttivat, että osalle tavaroista ei löydy enää paikkaa. En ota niistä nyt stressiä, sillä eivät onneksi ole kovasti tiellä. Itse olen matkalla kohti runsasta minimalismia, tavaraa saa olla, mutta niillä mielellään paikka eikä tarvitse kaivella hankalasti esiin tai etsiä.

---

Tärkeintä on nauttia tästä hetkestä ja muistaa, että hetki ei toistu. Arvostaa aikaansa ja läheisiään sekä muita ihmisiä. Tänä aikana on valitettavasti melkoista vastakkainasettelua ja turhaa draamaa (rokotetut vs ei rokotetut, tunnolliset vs. välinpitämättömät) . Jokainen tekee valintansa itse ja varmasti myös ajatellen muita, koska kaikilla on läheisiä,tärkeitä ihmisiä. Tuntematon on helppo tuomita ja demonisoida sekä vaikka heittää junan alle. 

Stressi heikentää vastustuskykyä ja se mihin kiinnität huomiota lisääntyy sekä se mitä pelkäät toteutuu. Maailmassa toimii vetovoiman laki. Valitse ajatuksesi tarkkaan, keskity omaan elämääsi ja sen hyviin juttuihin tuomitsematta muita heidän valintojensa tähden. Koska jokaisen keskittyessä elämään omaa elämäänsä hyvin, on lopputuloskin hyvä. Kuten myös toissä, sama lopputulos voi tulla vaikka työtapa tai -järjestys on eri.

Hengitä syvään ja keskity hyvään. Jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä, sananvapaus. Ikävä lukea omista ajatuksista poikkeavia, kärkkäitäkin kommentteja, mutta olemme ihmisiä ja jokaisella on omat näkemyksensä ja pelkonsa. 

Pelkoja voi käsitellä miettimällä mitä pelkää ja miksi. Miksi et kokeilisi tuntevasi oloa turvalliseksi. Ole kiitollinen hyvistä asioista, tunne olosi turvalliseksi ja lakkaa tuomitsemasta muita. 

---

Lopuksi viisaat sanat, kuka sanonut en muista

" Visio ilman toimintaa on haave. 

Toiminta ilman visiota on pelkkää ajan tuhlausta. 

Toiminta ja visio yhdessä voi muuttaa maailman. " 

 

Mitä sinä teet tänään muuttaakseni elämääsi ja maailmaa? 

 

Hei hei tekstini! Tervemenoa maailmalle :)