Minulla alkaa uusi arki maanantaina, kun aloitan koko päivä työn liki tunnin ajomatkan päässä kotoa.

Kotona sitten pitäisi kaiken sujua kuin rasvatun. Ja nyt kyllä täällä näyttää pihkaiselta. 

Paljon on pitänyt tehdä valmistelevia hommia päässä ja koettanut myös käytännössä toteuttaa niitä. Kaikki pitää suunnitella tehokkaaksi tekemiseksi. Turhia poikkeamia ei saa tulla. To do -lista on kyllä hyvä apu. 

Nyt tulee käyttöä kaikille suunnittelutaidoille, priorisoinnille, organisoinnille sekä delegoinnille. Lapsi tulee samaan välilä viestejä, että laittaa pyykkikoneen päälle tai alkaa paistamaan jauhelihaa tmv. Kaikki ylimääräinen säätäminen saa jäädä pois. On ihan jännä nähdä miten käy lenkkeilyn kanssa. Sen olisi hyvä pysyä päiväjärjestyksessä. 

Voisin päivittää kalenterin ja to do -listan. Pää rauhoittuu ja asiat eivät kasva päässä ihan kauheisiin mittasuhteisiin 

---

Ja vaikka mielelläni pidän blogini poissa päivänpolttavista asioista, niin nyt on pakko avautua. Toivon totisesti, ettei koronapassia hyväksytä. Se on kuin antaisi pahalle pikkurillin. Pian meillä voi olla kiinan kansalaisten pisteytysjärjestelmä. Siinä voidaan rangaista esim sulkemalla pankkitili, jos tietokoneet havaitsevat sinun esittävän somessa poikkeavan mielipiteen.  

Koronapassi ei auta mitään, yhtälailla tartuttavat rokotetut kuin rokottamattomatkin. Tuskin sairaalaan joutuvien määrä ns. räjähtää käsiin. Kansalaisia laitetaan toisiaan vastaan ja kohta kummallakaan osapuolella ei ole vapautta. Rokote suojaa saajaansa ja rokottamattomat ottavat oman riskinsä. Ei anneta parin piikin jakaa kansaa sekä rokotepassin olevan tie häkkiin.

Pelko on hyvä manipulointi keino. Ja mitä sanoja ja millaisia mielikuvia rokotteen ottamatta jättäneistä onkaan mediassa käytetty tai luotu. Mikäli asioita ei voi kritisoida tai esittää mielipiteitään tulematta leimatuksi ties miksi, niin silloin pitäisi hälytyskellojen soida. Joukkoja ei hajoteta silloin kun on hätä, mutta mitä tehdään silloin, kun halutaan tehdä jotakin sopimatonta..silloin hajoitetaan ja hallitaan.